Logo LabPON

Save the date: 3 oktober open avond

Speciaal voor zorgverleners uit de eerste en tweede lijn openen LabPON en Labmicta de deuren op donderdagavond 3 oktober. Neem een kijkje op de labs waar de analisten vertellen over labprocessen en de technische kant van de diagnostiek. Daarnaast geven pathologen presentaties over verschillende (actuele) thema’s in de pathologie. De avond duurt van 18.00 tot 21.00 uur.
Meer informatie en een programma communiceren we op een later moment, maar zet deze datum vast in de agenda.

LabPON behaalt NEN 7510 certificering

We zijn erg trots dat LabPON officieel NEN 7510 gecertificeerd is. Dit betekent dat onze patiënten erop kunnen vertrouwen dat hun gegevens bij ons veilig en vertrouwelijk worden behandeld. De NEN 7510 norm is een belangrijke erkenning van onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid in de zorg. We streven er altijd naar om de best mogelijke zorg te leveren aan onze patiënten en deze certificering bevestigt dat we op de goede weg zijn. Wat betekent dit voor onze patiënten?
  • Uw privacy is gegarandeerd: we nemen alle nodige maatregelen om uw gegevens te beschermen.
  • U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld.
  • We werken voortdurend aan het verbeteren van onze processen om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.
We zijn trots op ons team van professionals die elke dag hard werken om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Bevolkingsonderzoek Colon audit

Op 21 maart hebben wij een team van de screeningsorganisatie BVO-darmkanker op bezoek gehad voor de audit. En met trots kunnen we mededelen dat LabPON de audit met glans heeft doorstaan.
Het auditteam was onder de indruk van onze focus op kwaliteit en heeft geen aanbevelingen of verbeterpunten aangedragen. Dit fantastische resultaat betekent dat onze accreditatie voor het BVO-darmkankeronderzoek is verlengd.

Gepland onderhoud ZorgDomein 3 mei

Via ZorgDomein ontvingen we het bericht dat op 3 mei tussen 22:00 - 23:55 uur gepland onderhoud wordt uitgevoerd aan het platform. Tijdens het gepland onderhoud wordt de versie van de database vernieuwd. Het platform is in die periode niet te gebruiken.

Voorstellen: Willem Vreuls

Per 1 maart 2024 is Willem Vreuls bij ons in dienst als patholoog. Willem heeft ervaring in de subspecialismen mamma- en uropathologie. Daarnaast gaat hij zich verdiepen in de gynaeco, hemato en nefropathologie.
logo-labpon
M268-color-nl
linkedin facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet