Logo LabPON

Klanttevredenheidsonderzoek 2023

Begin dit jaar hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek in de Eerstelijn uitgezet. Helaas was, ondanks het sturen van een reminder, de respons erg laag. De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek zijn weergegeven op onze website. Heb je het klanttevredenheidsonderzoek niet ingevuld, maar wil je toch feedback geven? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@labpon.nl.

Nieuwe patholoog: Laurette Harterink

Even voorstellen: Sinds 1 juli werk ik als patholoog bij LabPON in Hengelo, met de subspecialisaties gynaeco-, long-, mamma- en uropathologie.
Ik volgde de opleiding geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens mijn onderzoekstage, die gedeeltelijk op de afdeling klinische genetica en gedeeltelijk op de afdeling pathologie plaatsvond, kwam ik voor het eerst serieus in aanraking met de pathologie en het had direct mijn interesse. Niet lang daarna volgde ik de opleiding tot patholoog, die plaatsvond in het Radboudumc. Na het afronden van mijn opleiding ben ik als patholoog in dienst gegaan bij DNA in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem en bij Pathologie Friesland in Leeuwarden.
Naast de diagnostiek hield ik me bezig met onderwijs geven op allerlei gebieden in verschillende doelgroepen (geneeskundestudenten, analisten, pathassers, AIOS en specialisten). Dit deed ik met veel plezier en hoop ik bij LabPON te kunnen voortzetten. Samenwerking en communicatie ervaar ik als essentieel voor een goede patiëntenzorg, zowel binnen ons lab als met de klinieken en huisartsen. Ik hoop dan ook dat we laagdrempelig contact met elkaar hebben, dat heeft een uitgesproken positieve invloed op gebied van kwaliteit.

Wijziging retour sturen naamloos materiaal

Om patiëntverwisselingen of dubbele inzendingen te voorkomen gaan we bij ‘geen naam en geboortedatum op het cervixmonster’ het cervixmonster NIET meer retour sturen, maar zal het materiaal worden vernietigd.
Ook zal de aanvrager indien bekend gebeld worden met melding dat wij een cervixmonster zonder gegevens hebben ontvangen en dat het monster wordt vernietigd.

Certificering ISO27001 en NEN7510

LabPON heeft een positief resultaat behaald in de fase 1 audit van de certificering ISO27001 en NEN7510. De audit werd uitgevoerd door Digitrust, een onafhankelijke certificeringsinstantie. In de fase 1 audit wordt gekeken of de organisatie voldoet aan de basiseisen van de ISO27001 en NEN7510. Deze eisen zijn gericht op het opzetten van een managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS).
De auditor van Digitrust constateerde dat LabPON een goed ISMS heeft opgezet. De organisatie heeft duidelijke beleidsdocumenten en procedures opgesteld en deze worden effectief geïmplementeerd. In januari 2024 volgt de certificeringsaudit. Tijdens deze audit wordt beoordeeld of LabPON voldoet aan alle eisen van de ISO27001 en NEN7510.
ISO27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. NEN7510 is een Nederlandse norm die aanvullende eisen stelt aan informatiebeveiliging in de zorgsector.
Door de ISO27001 en NEN7510 certificering te behalen, tonen wij aan dat wij voldoen aan de eisen voor informatiebeveiliging. Dit is belangrijk voor ons zelf, maar vooral voor onze samenwerking met de huisartsen, ziekenhuizen, partners en bovenal de patiënt in de regio.
logo-labpon
M268-color-nl
linkedin facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet